Beste mensen, na meer dan twee maanden gesloten te zijn geweest, opent de heemkamer morgen (3 juni) weer zijn deuren. Vanaf dan kun u elke woensdag weer bij ons terecht tussen 14.00 tot 17.00 uur in de middag en tussen 19.00 en 21.00 uur ’s avonds.

Wel vragen we u om bepaalde regels in acht te nemen. We hebben het virus met z’n allen weliswaar teruggedrongen maar weg is het nog niet. Voorzichtigheid blijft geboden! Houd u dan ook aan de voorschriften als u bij ons bent, volg de in het museum uitgezette route, was uw handen voordat u naar binnen gaat en houd steeds minimaal 1,5 meter afstand. De bovenverdieping is voorlopig alleen nog maar onder begeleiding van een van onze vrijwilligers te bezoeken.

Dat gezegd zijnde: omdat we de voor de maanden mei en juni geplande tentoonstelling “Ondernemende vrouwen uit Bladel 1930-heden” hebben moeten uitstellen, is de in maart al aangekondigde en vrijwel meteen na opening weer gesloten tentoonstelling over de vroege jaren van het voetbal in Bladel, alsnog te bezichtigen. De tentoonstelling over 75 jaar bevrijding (geplande opening op 4 mei jongstleden) hebben we definitief geannuleerd. De vrouwententoonstelling staat (onder voorbehoud) nu op de rol voor de maanden september en oktober.

Dus als vanouds zeggen we: loop eens binnen!, u bent van harte welkom en voegen daaraan toe: maar houd u wel aan de regels!